برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا قالیباف: گوش به فرمان اوامر رهبر انقلاب هستیم پاکستان تردد تجار از مرز زمینی‌ به ایران را از سر گرفت

واکنش چمران به اظهارنظر عجیب مجید فراهانی

رئیس سابق شورای شهر تهران به اظهارت عجیب عضو شورای شهر تهران در رابطه با اشتباه احداث بزرگراه امام علی (ع) و نیایش واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۵ - ۱۰ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 March 30
کد خبر: ۷۵۱۴

به گزارش راهبرد معاصر ، مهدی چمران با اشاره به نامه مجید فراهانی عضو شورای شهر تهران به شهردار تهران در ارتباط با احداث برخی از بزرگراه‌ها و بوستان‌ها اظهار کرد: در این نامه آمده است که برای ساخت برخی بزرگراه ها همچون نیایش و امام علی (ع) و برخی بوستانها همچون نهج البلاغه و جوانمردان عیناٌ همان اشتباه ساخت جاده و بوستان بر روی "مسیل دروازه قرآن شیراز" تکرار شده است، که این اظهارات بسیار عجیب و غیر منطقی است.

 

وی تصریح کرد: اگر قرار بر این بود که در مسیل‌ها راه و جاده‌ای ساخته نمی‌شد الان تهران باید بیابان باشد، به عنوان مثال خیابان شریعتی در گذشته مسیل بوده، اما نکته‌ای که حائز اهمیت است که در ساخت بزرگراه و بوستان باید فضای لازم برای طبعیت و بارش باران در نظر گرفته شود.

 

چمران گفت: در بزرگراه امام علی (ع) بر خلاف نظر دوستان مسیر لازم برای هدایت آب در نظر گرفته شده و می‌توان به رودخانه ای‌ که در این بزرگراه است، اشاره کرد علاوه بر اینکه در سایر پروژه‌های عمرانی نیز به این موضوع به صورت ویژه توجه شده است.

 

رئیس سابق شورای شهر تهران ادامه داد: حتی در بوستان نهج البلاغه که مدنظر دوستان است نیز با کاشت درخت از بروز سیل و آب گرفتگی جلوگیری می‌شود و در واقع رعایت چنین مواردی نه به دوره مدیریت قالیباف حتی به شهرداران گذشته نیز بر می‌گردد.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار